afrodita web1

Frizerski studio ZOE - Nega obraza

 

afrodita web1

Frizerski studio ZOE - make up,

SENČENJE in vihanje trepalnic

 

  • Vihanje trepalnic / lash lift BTX je nega ustvarjena za pomlajevanje, hidratacijo, obnovo in ponovno gostoto naravnih trepalnic.
  • Laminacija obrvi je najnovejši in trenutno najbolj popularen lepotni trend, ki osvaja svet.
  • Senčenje obrvi / powder brows je tehnika oblikovanja trajnih obrvi s senčenjem, za stranke, ki si želijo bolj polnih obrvi, ki vseeno delujejo nežno

Rezervacije Tjaša Blažina: 030 /693 003

SENČENJE OBRVI / POWDER BROWS

je tehnika oblikovanja trajnih obrvi s senčenjem, za stranke, ki si želijo bolj polnih obrvi, ki vseeno delujejo nežno. Je tehnika, ki spominja na vsakodnevni makeup, ki ga nanesemo z barvico ali senčilom za obrvi. Konci obrvi so temnejši in proti začetku (proti sredini obraza) bledijo, kar daje popoln ombre efekt. Trajni nanos je vodoodporen, se ne razmaže in izgleda popolnoma naravno. Če ne želite risati obrvi znova in znova ter želite prihraniti na času je to popolna izbira.

V povprečju zdrži 2-3 let, nato pa se izvajajo korekcije za ohranjanje barve. Poseg traja 1,5 – 2 uri.

IMG 20230126 204802 812


LAMINACIJA OBRVI

je najnovejši in trenutno najbolj popularen lepotni trend, ki osvaja svet. Daje impresiven videz, ki se osredotoča na obrvi. Poln videz obrvi dosežemo s krtačenjem naravnih dlak, katere postavimo v želeno smer ter (pol)trajno spremenimo njihov položaj rasti. Obrvi so po postopku videti bolj košate in polne. Tretma je rešitev za asimetrične obrvi, ne gre za dodajanjem sintetičnih dlak te le nahranimo in okrepimo s keratinom ter rešimo težavo z neubogljivimi dlakami, ki rastejo v različne oz. nepravilne smeri. Z tretmajem le te uredimo, fiksiramo in ustvarimo željeno obliko.

Obstojnost traja 6-8 tednov, glede na strukturo dlake in nege po tretmaju. Postopek tretmaja pa traja približno 1 uro.

IMG 20230126 204637 149


VIHANJE TREPALNIC / LASH LIFT BTX

je nega ustvarjena za pomlajevanje, hidratacijo, obnovo in ponovno gostoto naravnih trepalnic. Je popolna rešitev za redke trepalnice ali trepalnice po odstranitvi podaljšanih trepalnic. Deluje kot regenerativna terapija, ki preprečuje oz. zmanjšuje izpadanje dlačic ter hkrati spodbuja njihovo rast. Serum, ki ga nanesemo prodira v strukturo dlačic, jih okrepi in nahrani ter doda čvrstost in bolj zdrav izgled. Oči optično bolj odpre in poudari. Tretma je primeren za vse vrste in dolžine trepalnic.

Obstojnost traja 6-8 tednov, sam postopek tretmaja pa 1 uro.

1674762607240

Naročite se pri Tjaši: 030 /693 003

 

 

 stena thumb  tekst thumb  miza thumb
Facebook Twitter Google+ Pinterest
Last modification: sre 1 feb 2023
×

Log in